01 november 2006

Uppförande och tåg

Just hemkommen efter två arbetsdagar i Stockholm. Kombinerade med en liten miniutflykt tillsammans med sonen som har höstlov. Mysigt att resa med honom - han har så oerhört gott humör och får mig att skratta ofta.
På jobbet diskuterade vi en preliminär version av uppförandekod för förtroendevalda, som jag håller på att skriva. Känns som det håller på att bli en riktigt bra skrift. Ska bli kul att se hur den tas emot när den blir klar. Vilket den måste bli innan årsskiftet.
På nyheterna har rapporterats om kaos i tågtrafiken p.g.a. vädret. Kan bekräfta detta. I stort sett alla tåg mellan Stockholm och Örebro hade visst problem idag. Som ett under kom vi dock med ett tåg som i alla fall avgick från Stockholm i tid! Men till Örebro kom vi inte förrän ungefär 25 minuter efter tidtabell. Och resan var lite kaosartad. För det första fattades det visst en vagn på tåget, och för det andra åkte många med detta tåg istället för andra som var försenade. Tåget var fullt på varenda sittplats och folk stod i alla gångar. Själv hade jag sonen i knät mellan Västerås och Örebro. Blev påmind om att han inte är "min lille pojke" längre, utan en yngling på nästan 14 år. Benen var lite ömma när vi kom fram :o). Men vi kom i alla fall hem! Och stämningen på tåget var efter omständigheterna god. Det gäller att se livet positivt.

Inga kommentarer: